O nas

4M4U SKUPINA D.O.O. je mlado, ambiciozno in hitro rastoče podjetje na področju transporta in logistike. Poslovnim partnerjem želimo ponuditi čim širši nabor storitev pri procesih transporta, skladiščenja, urejanja spremljajočih dokumentov in ostalih aktivnosti- v cilju ugodne, kvalitetne in varne dostave blaga iz točke A v točko B.

Kot storitveno podjetje je naš cilj nuditi čim bolj kakovostno podporo poslovnim partnerjem na področju logistike in s tem optimizirati njihov čas in stroške.

4m4u_19

Vizija, cilji, poslanstvo

V podjetju si prizadevamo nastopati kot »dober poslovni partner« v celotni oskrbovalni verigi, katerega sodelovanje bo izražalo vsestransko zadovoljstvo Zavedamo se, da samo ob enem »togem in nefleksibilnem« členu veriga ni tako učinkovita kot bi lahko bila. S hitro odzivnostjo, dobrim planiranjem, prilagodljivostjo in kvalitetno izvedbo poskušamo doseči hitro, varno in zanesljivo dostavo.
Ob cilju uspešnega poslovanja veliko pozornosti posvečamo novostim, inovacijam in rešitvam na področju transporta in logistike.

4M4U SKUPINA D.O.O. kot podjetje se zaveda tudi družbene odgovornosti – tako do kupcev, dobaviteljev kot do lastnih zaposlenih in temu je posvečeno veliko pozornosti.